Inloggen

Menu gangen Tapas

Tapas

Baba Canouche

Baba Canouche

0 van 5 30 Minuten 1

Baba Canouche is een puree van geroosterde of gepofte aubergine. Baba ganoush is een salade van aubergines die boven houtskool geroosterd zijn. Het is een traditioneel gerecht afkomstig uit de...

Bekijk het recept

Bietensalade met of zonder gebakken heilbot of doradefilet

Bietensalade met of zonder gebakken heilbot of doradefilet

0 van 5 8 Minuten 4

Dit recept is makkelijk te maken en licht verteerbaar. Op de pagina 'Op de huid gebakken dorade' vindt de de bereiding van de visfilet. Als je geen vis wilt bij...

Bekijk het recept

champignons

Spaanse champignons met sherry

0 van 5 10 Minuten 4

Spaanse champignons met sherry Deze Spaanse tapas is een vegetarische delicatesse met een vleugje sherry. Je kunt ze vooraf bakken en achteraf warm maken in de oven op 180 graden...

Bekijk het recept

Paella

Paella Andaluz

0 van 5 20 Minuten 6

Paella is een typisch Spaans gerecht dat met veel zorg bereidt dient te worden. Net als in Italië risotto op veel manieren wordt bereidt en talloze variaties zijn. Zo ook...

Bekijk het recept

Gegrilde groene pepertjes met schapenkaas / Spaanse tapas
Roodlof of witlof met een gerookte forelsalade / Spaanse Tapas
Groene-kruidenmosterd, honing dressing

Groene-kruidenmosterd, honing dressing

0 van 5

Deze frisse en makkelijk te maken dressing is toepasbaar voor vele gerechten en salades. Ook lekker als dipje bij kaas.

Bekijk het recept

Carpaccio bonbons

Carpaccio bonbons

0 van 5

Bekijk het recept

Aubergine rolletjes met ansjovisfilet / Spaanse tapas
Albigondas / Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus
Aubergine rolletjes met ansjovisfilet

Aubergine rolletjes met ansjovisfilet

5 van 5 10 Minuten

Je kunt met de ingrediënten van dit gerecht ook een salade maken; Dit gaat als volgt: De aubergine in kleine blokjes snijden en bakken in de olie, aflaten koelen en de gesneden...

Bekijk het recept