Inloggen

Saus

Dragonroomsaus met appel

Dragonroomsaus met appel

5 van 5 10 Minuten 1 1/2 dl

Deze saus kun je serveren bij appel en amandelrecepten. Denk daarbij aan appeltaart, apfelstrudel, gepofte appel, appel gevuld met amandelbeslag. Bij wentelteefjes is deze saus ook heerlijk.

Bekijk het recept

Blanke botersaus / Beurre blanc

Blanke botersaus / Beurre blanc

2.8 van 5 10 Minuten 4

Een blanke botersaus is een traditionele Franse saus met eigenlijk alleen ingekookte visbouillon en roomboter welke op smaak is gemaakt met peper en zout. Hier kun je verder nog extra tuinkruiden...

Bekijk het recept

Pasta Venkelsaus

Pasta Venkelsaus

5 van 5 10 Minuten 4

Bekijk het recept

Honing tijm dressing zelfgemaakt

Honing tijm dressing zelfgemaakt

5 van 5

Wat is er niet lekkerder dan een zelfgemaakte dressing. Deze dressing met een frisse toets van citrus kan veel salades nog lekkerder maken. Ook als saus bij gevogelte en rauwkost....

Bekijk het recept

Groene-kruidenmosterd, honing dressing
Glace de viande / extract van vleesbouillon met rode wijn en tomatenpuree
Salsa Bois Boudran

Salsa Bois Boudran

5 van 5

Bekijk het recept

Karamelsaus

Karamelsaus

0 van 5

Bekijk het recept

Dressing in verschillende smaken
Dille mosterdsaus op basis van yoghurt
Chimichurri gegrilde kip of biefstuk met een Avocado-paprika salade
Champignonroomsaus

Champignonroomsaus

0 van 5

Bekijk het recept

Verse pesto

Verse pesto

5 van 5

Bekijk het recept

Bisque van garnalen

Bisque van garnalen

0 van 5

Bekijk het recept

Remouladesaus

Remouladesaus

0 van 5

Bekijk het recept

Bearnaise saus

Bearnaise saus

4.5 van 5

Bekijk het recept

Armagnac of Cognacsaus

Armagnac of Cognacsaus

0 van 5

Bekijk het recept