Inloggen

Menu gangen Groentegerecht

Groentegerecht

Roerbakschotel met peultjes - knolselderij - (volkoren)rijst

Roerbakschotel met peultjes – knolselderij – (volkoren)rijst

5 van 5 10 Minuten 2

Roerbakken met geblancheerde groenten. Blancheren is: Een kookpan opzetten met voldoende water met een snuf zout. Als het water kookt de groenten 1-2 of 3 minuten laten koken. Als de...

Bekijk het recept

Zadencrackers

Zadencrackers

5 van 5 50 Minuten 1

Dit gezonde recept van zadencrackers is leuk en eenvoudig te maken. Deze crackers kun je bij verschillende gerechten en momenten van de dag gebruiken. Je kunt het als crunch op...

Bekijk het recept

Linzen op Franse wijze

Linzen op Franse wijze

5 van 5 30 Minuten 1

De gerechten en recepten vindt je op deze website welke gemaakt zijn zonder het gebruik van kunstmatige toevoegingen. Je vindt er geen pakjes of zakjes of halffabricaten. De recepten zijn...

Bekijk het recept

recept van carpaccio van bietjes

Carpaccio van gekookte bietjes, gefrituurde bloemkoolroosjes met kerriemayonaise

5 van 5 4 Minuten 4

Een variatie op de welbekende carpaccio gemaakt vaan ossenhaas of rib-eye al dan niet gerookt. Deze manier is vegetarisch en qua budget leuk te doen. Verras je gasten met dit...

Bekijk het recept

Gemarineerde groenten chutney

Gemarineerde groenten chutney

5 van 5 10 Minuten 1

Gemarineerde groenten chutney is een zomerse gerecht. Deze chutney kun je het als onderdeel serveren bij een voorgerecht als bedje met hierop een roomkaas met bieslook en hierop een plakje...

Bekijk het recept

Dillkött - Zweedse specialiteit

Dillkött – Zweedse specialiteit

0 van 5

De combinatie van zoet, zout en zuur is gebruikelijk in de traditionele Zweedse ‘husmanskost’ Dat zijn gerechten die dagelijks gegeten worden. Om een goed smaakmengsel te maken gebruiken witte azijn,...

Bekijk het recept

Baba Canouche

Baba Canouche

0 van 5 30 Minuten 1

Baba Canouche is een puree van geroosterde of gepofte aubergine. Baba ganoush is een salade van aubergines die boven houtskool geroosterd zijn. Het is een traditioneel gerecht afkomstig uit de...

Bekijk het recept

champignons

Spaanse champignons met sherry

0 van 5 10 Minuten 4

Spaanse champignons met sherry Deze Spaanse tapas is een vegetarische delicatesse met een vleugje sherry. Je kunt ze vooraf bakken en achteraf warm maken in de oven op 180 graden...

Bekijk het recept

gezond salade met frambozen en walnoten

Salade met geitenkaas, frambozen & walnoot

0 van 5 1

Deze frisse salade is ook lekker als lunch gerecht.

Bekijk het recept

Zoete aardappel

Zoete aardappel frites

0 van 5 10 Minuten 1

Zoete aardappel is een knolgewas welke geen zetmeel bevat. Het is licht zoet van smaak en past bij veel gerechten. je kunt het frituren, bakken in de pan of in...

Bekijk het recept

Franse uiensoep met stokbrood

Franse uiensoep

0 van 5 45 Minuten 4

Franse uiensoep Deze klassieke Franse uiensoep mag niet in je kookboek ontbreken. De bereiding is leuk om te doen en niet moeilijk. Volg de stappen en je tovert in een...

Bekijk het recept

Aardappelsouflee

Aardappelsouflee

0 van 5 30 Minuten 1

Dit klassieke gerecht kom je niet veel tegen. Het is luchtig en makkelijk te verwarmen als het van te voren maakt. Het souffleert dan niet meer. Op zich is dat...

Bekijk het recept

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp

0 van 5 10 Minuten 4

Dit gerecht is leuk als hapje tussendoor of bij een buffet. je kunt het goed voorbereiden en in de oven verwarmen vlak voordat je het serveert.

Bekijk het recept

Bloemkoolpuree

Bloemkoolpuree

0 van 5 15 Minuten 4

Deze puree van bloemkool is smakelijk bereidt. Door toevoeging van ui en knoflook en de bereiding in weinig vocht komt de smaak extra goed tot zijn recht.

Bekijk het recept

Orzo pasta met fijne groenten

Orzo pasta met fijne groenten

5 van 5 15 Minuten 1

Bekijk het recept

eenpansmaaltijd

Japanse Ramen met Ramen ei

5 van 5 6 Minuten 8

Wie houdt er niet van een heerlijke kom ramen? Deze Japanse noedelsoep is het lekkerst met een gemarineerd eitje als topping. Zó maak je de perfecte ramen eieren. Vergis je...

Bekijk het recept

Gepofte groenten uit de oven

Gepofte groenten uit de oven

5 van 5 45 Minuten 4

Dit groenten gerecht is puur en zuiver van smaak. Lekker om te serveren als zelfstandig gerecht . Ook lekker bij vis of BBQ.

Bekijk het recept

Pasta Venkelsaus

Pasta Venkelsaus

5 van 5 10 Minuten 4

Bekijk het recept

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel

5 van 5 15 Minuten 4

Dit is een leuk voorgerecht om een feestelijk menu mee te beginnen. Het is origineel en makkelijk voor te bereiden.

Bekijk het recept

Italiaanse anti pasti

Italiaanse anti pasti

5 van 5 10 Minuten

Bekijk het recept

Groentengarnituur van groene asperges, peultjes en portobello
Groentengarnituur bij wildzwijnswangen
Groenten puree

Groenten puree

5 van 5

Bekijk het recept

Pompoen slierten gemarineerd in zoet-zuur-kerrie
Portobello met geitenkaas en mosterddressing

Portobello met geitenkaas en mosterddressing

5 van 5 20 Minuten 1

Dit gerecht is makkelijk te maken en heerlijk als snackje bij de borrel of als voorgerecht

Bekijk het recept

aardappel gratin

Gegratineerde aardappel

5 van 5 40 Minuten

Bekijk het recept

Gebakken mini paprika

Gebakken mini paprika

4.5 van 5

Bekijk het recept