Borrelhapje

Baba Canouche
Baba Canouche is een puree van geroosterde of gepofte aubergine. Baba ganoush is een salade van aubergines die boven houtskool geroosterd zijn. Het is een traditioneel gerecht afkomstig uit de...

Filodeeg met dragonblaadjes
Heel eenvoudig en makkelijk te maken en te bewaren. Deze heerlijke crunch om bij verschillende gerechten te serveren of zomaar even voor de hartige trek een paar stukjes van deze...
aan
19 december 2021 |
In België, Frankrijk, Nederland, Portugal, Spanje, Turkije |
Door
Carlo Straver | 0 reacties

Spaanse champignons met sherry
Spaanse champignons met sherry Deze Spaanse tapas is een vegetarische delicatesse met een vleugje sherry. Je kunt ze vooraf bakken en achteraf warm maken in de oven op 180 graden...

Mosselen en schelpdieren koken
Een makkelijk éénpansgerecht wat je snel kan maken. Koken van schelpdieren – mosselen is niet zo moeilijk. Heerlijk in de zomer als je buiten op in de tuin of balkon...
aan
7 september 2020 |
In België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Portugal, Spanje |
Door
Carlo Straver | 0 reacties

Tempurabeslag / Panko met kip/ garnalen / zoete aardappel

Focaccia

Bakken van bladerdeeg
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!
