Inloggen

Menu gangen Borrelhapje

Borrelhapje

Baba Canouche

Baba Canouche

0 van 5 30 Minuten 1

Baba Canouche is een puree van geroosterde of gepofte aubergine. Baba ganoush is een salade van aubergines die boven houtskool geroosterd zijn. Het is een traditioneel gerecht afkomstig uit de...

Bekijk het recept

Filodeeg met dragonblaadjes

Filodeeg met dragonblaadjes

0 van 5 15 Minuten 1

Heel eenvoudig en makkelijk te maken en te bewaren. Deze heerlijke crunch om bij verschillende gerechten te serveren of zomaar even voor de hartige trek een paar stukjes van deze...

Bekijk het recept

champignons

Spaanse champignons met sherry

0 van 5 10 Minuten 4

Spaanse champignons met sherry Deze Spaanse tapas is een vegetarische delicatesse met een vleugje sherry. Je kunt ze vooraf bakken en achteraf warm maken in de oven op 180 graden...

Bekijk het recept

mosselen

Mosselen en schelpdieren koken

0 van 5 5 Minuten 3

Een makkelijk éénpansgerecht wat je snel kan maken. Koken van schelpdieren – mosselen is niet zo moeilijk. Heerlijk in de zomer als je buiten op in de tuin of balkon...

Bekijk het recept

Tempurabeslag / Panko met kip/ garnalen / zoete aardappel
Roodlof of witlof met een gerookte forelsalade / Spaanse Tapas
Garnalen bitterballen / kroketten
Focaccia

Focaccia

5 van 5

Bekijk het recept

Bakken van bladerdeeg

Bakken van bladerdeeg

0 van 5

Bekijk het recept

Albigondas / Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus