Inloggen

Menu gangen Bijgerecht

Bijgerecht

mosselen

Mosselen en schelpdieren koken

0 van 5 5 Minuten 3

Een makkelijk éénpansgerecht wat je snel kan maken. Koken van schelpdieren – mosselen is niet zo moeilijk. Heerlijk in de zomer als je buiten op in de tuin of balkon...

Bekijk het recept

Bloemkoolpuree

Bloemkoolpuree

0 van 5 15 Minuten 4

Deze puree van bloemkool is smakelijk bereidt. Door toevoeging van ui en knoflook en de bereiding in weinig vocht komt de smaak extra goed tot zijn recht.

Bekijk het recept

Courgette gevuld met Zalmmousse

Courgette gevuld met Zalmmousse

0 van 5 15 Minuten 4

Leuk gerecht om als voorgerecht te serveren. Maar ook heerlijk als hoofdgerecht met als extra garnituur rijst met groenten of verse pasta met een mooie dressing.

Bekijk het recept

Tramezzini sandwich met doradefilet en avocadocrème
Orzo pasta met fijne groenten

Orzo pasta met fijne groenten

5 van 5 15 Minuten 1

Bekijk het recept

Japanse Ramen met Ramen ei

Japanse Ramen met Ramen ei

5 van 5 6 Minuten 8

Wie houdt er niet van een heerlijke kom ramen? Deze Japanse noedelsoep is het lekkerst met een gemarineerd eitje als topping. Zó maak je de perfecte ramen eieren. Vergis je...

Bekijk het recept

Verse groentenbouillon

Verse groentenbouillon

5 van 5 60 Minuten 1 liter

Wat is er lekkerder dan je eigen gemaakte groentenbouillon. Inderdaad helemaal niets.

Bekijk het recept

Gepofte groenten uit de oven

Gepofte groenten uit de oven

5 van 5 45 Minuten 4

Dit groenten gerecht is puur en zuiver van smaak. Lekker om te serveren als zelfstandig gerecht . Ook lekker bij vis of BBQ.

Bekijk het recept

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel

5 van 5 15 Minuten 4

Dit is een leuk voorgerecht om een feestelijk menu mee te beginnen. Het is origineel en makkelijk voor te bereiden.

Bekijk het recept

Roodlof of witlof met een gerookte forelsalade / Spaanse Tapas
Gremolata

Gremolata

5 van 5

Bekijk het recept

Pompoen slierten gemarineerd in zoet-zuur-kerrie
Gevulde eitjes met tonijnsalade
Gremolata van zeekraal of peterselie

Gremolata van zeekraal of peterselie

5 van 5 10 Minuten

Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...

Bekijk het recept

Gegratineerde aardappel

Gegratineerde aardappel

5 van 5 40 Minuten

Bekijk het recept

Gefrituurde salie

Gefrituurde salie

5 van 5

Bekijk het recept

Frittata di forno

Frittata di forno

5 van 5

Deze speciale frittata wordt eerst in de pan en daarna in de oven bereidt. Een frittata is een soort omelet die in zeer veel variaties gemaakt kan worden.

Bekijk het recept

Focaccia

Focaccia

5 van 5

Bekijk het recept

Cranberry compôte zelfgemaakt

Cranberry compôte zelfgemaakt

5 van 5 15 Minuten 1

Bekijk het recept