Bijgerecht

Baba Canouche
Baba Canouche is een puree van geroosterde of gepofte aubergine. Baba ganoush is een salade van aubergines die boven houtskool geroosterd zijn. Het is een traditioneel gerecht afkomstig uit de...

Filodeeg met dragonblaadjes
Heel eenvoudig en makkelijk te maken en te bewaren. Deze heerlijke crunch om bij verschillende gerechten te serveren of zomaar even voor de hartige trek een paar stukjes van deze...

Spaanse champignons met sherry
Spaanse champignons met sherry Deze Spaanse tapas is een vegetarische delicatesse met een vleugje sherry. Je kunt ze vooraf bakken en achteraf warm maken in de oven op 180 graden...

Salade met geitenkaas, frambozen & walnoot
Deze frisse salade is ook lekker als lunch gerecht.

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp
Dit gerecht is leuk als hapje tussendoor of bij een buffet. je kunt het goed voorbereiden en in de oven verwarmen vlak voordat je het serveert.

Mosselen en schelpdieren koken
Een makkelijk éénpansgerecht wat je snel kan maken. Koken van schelpdieren – mosselen is niet zo moeilijk. Heerlijk in de zomer als je buiten op in de tuin of balkon...

Bloemkoolpuree
Deze puree van bloemkool is smakelijk bereidt. Door toevoeging van ui en knoflook en de bereiding in weinig vocht komt de smaak extra goed tot zijn recht.

Courgette gevuld met Zalmmousse
Leuk gerecht om als voorgerecht te serveren. Maar ook heerlijk als hoofdgerecht met als extra garnituur rijst met groenten of verse pasta met een mooie dressing.

Tramezzini sandwich met doradefilet en avocadocrème

Orzo pasta met fijne groenten

Japanse Ramen met Ramen ei
Wie houdt er niet van een heerlijke kom ramen? Deze Japanse noedelsoep is het lekkerst met een gemarineerd eitje als topping. Zó maak je de perfecte ramen eieren. Vergis je...

Verse groentenbouillon
Wat is er lekkerder dan je eigen gemaakte groentenbouillon. Inderdaad helemaal niets.

Gepofte groenten uit de oven
Dit groenten gerecht is puur en zuiver van smaak. Lekker om te serveren als zelfstandig gerecht . Ook lekker bij vis of BBQ.

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel
Dit is een leuk voorgerecht om een feestelijk menu mee te beginnen. Het is origineel en makkelijk voor te bereiden.

Groene-kruidenmosterd, honing dressing
Deze frisse en makkelijk te maken dressing is toepasbaar voor vele gerechten en salades. Ook lekker als dipje bij kaas.


Pompoen slierten gemarineerd in zoet-zuur-kerrie

Gevulde eitjes met tonijnsalade

Gremolata van zeekraal of peterselie
Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...

Gegratineerde aardappel

Gefrituurde salie

Frittata di forno
Deze speciale frittata wordt eerst in de pan en daarna in de oven bereidt. Een frittata is een soort omelet die in zeer veel variaties gemaakt kan worden.

Focaccia

Cranberry compôte zelfgemaakt
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Recept Soorten & Categorieën
Landen thema
Ingrediënten
Menu gang
- Recent
- Populair
- Random