Inloggen

Moeilijkheidsgraad Gevorderd

Gevorderd

Aardappelsouflee

Aardappelsouflee

0 van 5 30 Minuten 1

Dit klassieke gerecht kom je niet veel tegen. Het is luchtig en makkelijk te verwarmen als het van te voren maakt. Het souffleert dan niet meer. Op zich is dat...

Bekijk het recept

Ossenhaas van de Grill

Ossenhaas van de Grill

0 van 5

Het bereiden van ossenhaas op de grill is een nauwkeurig werkje. Het vlees dient mals en niet te ver door gebakken te zijn De kerntemperatuur is voor mooi rosé vlees...

Bekijk het recept

Vruchtenmousse

Vruchtenmousse

0 van 5 10 Minuten 1

    Deze vulling is ook goed toe te passen in een vruchten moussetaart of charlotte.   

Bekijk het recept

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus

5 van 5 10 Minuten 4

Rogvleugel is een vissoort die zeer fijn van smaak is. De structuur van lange vezels zijn typerend voor deze zalige vis.

Bekijk het recept

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel

5 van 5 15 Minuten 4

Dit is een leuk voorgerecht om een feestelijk menu mee te beginnen. Het is origineel en makkelijk voor te bereiden.

Bekijk het recept

Verse Pasta

Verse Pasta

5 van 5 9 Minuten 1

Bekijk het recept

Zweedse Zomertaart

Zweedse Zomertaart

5 van 5 30 Minuten 1

Deze Zweedse taart bestaat uit twee lagen cake met eiwit dit op elkaar worden gestapeld, met daartussen in slagroom met rood fruit. Hiervan kun je vierkante stukken snijden. Je kunt ze...

Bekijk het recept

Chocolade crumble met koekkruiden

Chocolade crumble met koekkruiden

5 van 5 30 Minuten

Deze crumble kun je als decoratie gebruiken bij desserts, taarten of gebak. Het is zeer decoratief. Je kunt het ook als ‘aarde’ gebruiken als je bloempotjes gebruikt om een dessert...

Bekijk het recept

Focaccia

Focaccia

5 van 5

Bekijk het recept

Bolognesesaus

Bolognesesaus

5 van 5 60 Minuten 1

Bekijk het recept

Saltimbocca van kalfsvlees

Saltimbocca van kalfsvlees

5 van 5 15 Minuten

Bekijk het recept