Inloggen

Moeilijkheidsgraad Gemiddeld

Gemiddeld

Zadencrackers

Zadencrackers

5 van 5 50 Minuten 1

Dit gezonde recept van zadencrackers is leuk en eenvoudig te maken. Deze crackers kun je bij verschillende gerechten en momenten van de dag gebruiken. Je kunt het als crunch op...

Bekijk het recept

Citrus tuille Pavoni mal

Citrus tuille Pavoni mal

5 van 5

100 gram eiwit 50 gram boter 80 gram bloem 10 gram limoen zeste groene kleur Ingredienten mengen 150 graden Celsius 7-8 minuten Voorzichtig verwijderen

Bekijk het recept

Wijtingfilet - hummus - garnalensaus
Linzen op Franse wijze

Linzen op Franse wijze

5 van 5 30 Minuten 1

De gerechten en recepten vindt je op deze website welke gemaakt zijn zonder het gebruik van kunstmatige toevoegingen. Je vindt er geen pakjes of zakjes of halffabricaten. De recepten zijn...

Bekijk het recept

Dillkött - Zweedse specialiteit

Dillkött – Zweedse specialiteit

0 van 5

De combinatie van zoet, zout en zuur is gebruikelijk in de traditionele Zweedse ‘husmanskost’ Dat zijn gerechten die dagelijks gegeten worden. Om een goed smaakmengsel te maken gebruiken witte azijn,...

Bekijk het recept

Vlierbessenbloesemboter

Vlierbessenbloesemboter

5 van 5 1

Begin mei als de bloesem van de vlierbesstruik gaat bloeien ruikt het heerlijk. Deze smaakvolle bloesem kun je voor meerdere doeleinden toepassen. Ook om vlierbessenbloesemboter mee te maken en als...

Bekijk het recept

Glaçage van chocolade

Glaçage van chocolade

0 van 5 2 Minuten 1

Een glaçage is een glimmend laagje van vruchtensap of chocolade waarin glucosestroop is verwerkt en gelatine. In dit recept is chocoladecouverture en cacaopoeder verwerkt. Vergeet de glaçage niet te zeven...

Bekijk het recept

Bietensalade met of zonder gebakken heilbot of doradefilet

Bietensalade met of zonder gebakken heilbot of doradefilet

0 van 5 8 Minuten 4

Dit recept is makkelijk te maken en licht verteerbaar. Op de pagina 'Op de huid gebakken dorade' vindt de de bereiding van de visfilet. Als je geen vis wilt bij...

Bekijk het recept

Merengue / eiwit schuim snoepjes
Traditionele boter crème voor de professionals onder ons

Traditionele boter crème voor de professionals onder ons

0 van 5

Deze boter crème is een crème gemaakt volgens een zeer oud recept welke ik heb geleerd op de banketbakkersopleiding in 1977. Het recept is op basis van een crème patisserie...

Bekijk het recept

Oma's Appeltaart

Oma’s Appeltaart

0 van 5

200 gram ongezouten roomboter 200 gram bruine basterdsuiker 400 gram zelfrijzend bakmeel 1 ei (de helft is voor het deeg, de andere helft voor het bestrijken) 8 gram vanillesuiker snuf zout 1,5 kilo zoetzure appels (ongeschild) 100 gram gewelde rozijnen Extra...

Bekijk het recept

Torta della nonna

Torta della nonna

0 van 5 45 Minuten 12

Deze Torta della nonna is een zachte taart met een vulling van banketbakkersroom Ze is gemaakt van een bijzonder deeg waarvan de verhoudingen anders zijn dan je gewent bent. Het...

Bekijk het recept

madeleines

Madeleines de Paris

0 van 5 12 Minuten 1

Madeleines zijn Franse amandelcakjes in de vorm van een schelpje. Het beslag van deze madeleines kun je het beste 1 dag van te voren maken. Op die manier is het...

Bekijk het recept

Vruchten glaçage

Vruchten glaçage

0 van 5

Glaçage: 7 gram gelatinepoeder 45 gram water 75 gram gecondenseerde melk 113 gram kristalsuiker 56 gram water 131 gram witte chocolade, in kleine brokjes gehakt kleurstof

Bekijk het recept