Inloggen

Puur en Gezond Leven

Carlo en Erna

Puur en Gezond Leven

Puur en Gezond Leven

Puur en Gezond Leven kan met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van voedingsleer en koken met eerlijke producten helpen om een uitgebalanceerde levenswijze te ontwikkelen. Speciaal voor jouw lijf geschreven!  

Soms lastig om weer iets te verzinnen?

Vind jij het ook wel eens lastig om een goede gezonde maaltijd op tafel te zetten die ook nog eens smakelijk is? En wat eet je bij bepaalde gezondheidsklachten of wat juist in mindere mate? Hoe breng je variatie in je ontbijt en lunch? De samenwerking tussen Carlo en Erna zorgt voor kennis van goede bereidingstechnieken, pure en gezonde voeding en kennis van voedingsstoffen en de uitwerking op je gezondheid. Hoe mooi is het om te weten wat je eet en hoe je deze voedingsstoffen met een goed recept zelf op tafel kan zetten. Je kunt nog zulke mooie producten en voedingsstoffen tot je nemen maar verkeerde bereidingstechnieken zullen de uitwerking van de voedingsstoffen teniet doen. En andersom, met de kennis van voedingsstoffen alleen heb je nog geen smakelijke gezonde maaltijd op tafel. Deze beide vakgebieden maken het gezonde plaatje compleet.
Aanmelden voor E-Book
Print Friendly, PDF & Email

Onderschrift

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om alle updates te ontvangen.

, , , , ,

Eet smakelijk